Catwalk training

Hoe stap je vol zelfvertrouwen ergens binnen?

Welke houding neem je aan? Hoe sta je stevig in je schoenen? Hoe presenteer je jezelf op beeld? Hoe kijk je de camera in? En hoe laat je een verpletterende eerste indruk achter zonder ook nog maar een woord gezegd te hebben? YouRule! gaat er samen met jou voor zorgen dat jij niet onopgemerkt voorbij gaat… waar je ook verschijnt.

Just to be clear:

Onze catwalk training heeft niets te maken met Hollands Next Top Model of flaneren over de runway à la Doutzen. Al gaan we je wel zelfverzekerd leren lopen op hakken (een slimme meid is voorbereid). De training heeft alles te maken met attitude en is een samenspel van mind en houding. Elke oefening wordt afgestemd op jouw doel. Je gaat verbinding maken met jezelf, en op een ontspannen manier aan de slag met je voorkomen. Samen werken we aan een professionele attitude in houding en gedrag. Individueel of in groepsverband; it’s up to you.

Optioneel:

Zou het niet te gek zijn om na de training een totale make-over te krijgen verzorgd door een van onze partners, en met een paar *stunning* foto’s van jezelf naar huis te gaan?! A touch of glamour: hair & make-up on fleek, en een attitude waar je ú tegen zegt, zonder ook maar een greintje arrogantie.