Presentatie training

Presenteren kan knap lastig zijn. 

Een projectplan presenteren voor de hele afdeling, je scriptie verdedigen tegenover een meedogenloze commissie, of speechen op de bruiloft van je beste vriend. Wat je ook gaat presenteren; je wil dat hetgeen je ten tonele brengt, goed tot zijn recht komt en precies overkomt zoals jij het bedoelt. Maar eerlijk is eerlijk, presenteren kan knap lastig zijn. Niet met de tips & tricks van YouRule!

Zelfvertrouwen

Spring jij nog liever uit een vliegtuig dan dat je voor een groep gaat staan? Tip 1: doe dat maar niet. Onze presentatietraining helpt jou vol zelfvertrouwen voor een groep te staan en je spreekangst te overwinnen. De training is erop gericht om naast de inhoud van je presentatie, ook jezelf goed neer te zetten. Hoe bereid je je zo goed mogelijk voor? Welke houding neem je aan? Hoe ga je slim met zenuwen om? Hoe blijf je kalm en in verbinding met jezelf? Op welke manier gebruik je je stem? Hoe maak je contact met je publiek en hangt binnen de kortste keren de hele zaal aan je lippen?

Deze training geeft je de juiste handvatten om elke presentatie zo smooth mogelijk te laten verlopen. In een vertrouwde setting gaan we met je aan de slag, 1 op 1 of in een groep. Wanna join?